3D принтиране

Admin bar avatar
GIK ACADEMY
3Д Принтиране
150.00 лв
3D принтиране
 • 14 курсанти
 • 8 урока
 • 1 въпроса
 • 50 week
14 курсанти

Курс по 3D принтиране

В този курс ще научите как да работите с 3D принтер, как да намирате и работите с милиони безплатни модели в Интернет. Останалото време от курса ще отделим на принтиране. Ще ви запознаем с тънкостите и добрите практики за 3D принтиране, различните материали и изискванията към тях, както и необходимите настройки и методи за съхранение и почистване на вашия принтер.

За кого е подходящ курса по 3D принтиране:

Курсът е предназначен както за напълно начинаещи, така и за хора с известен опит, които искат да надградят познанията си по темата. Подходящ е за хора, които желаят да  повишат уменията си за работа с 3D принтер.

 

Кога започваме?

Курсът започва на 11.ноември.2020 (сряда)  от 18.30ч. до 21.00ч. и ще се провежда веднъж седмично, в продължение на 4 седмици. Групата ще бъде до 5 човека или в индивидуална форма на обучение спрямо вашите нужди. За индивидуална форма на обучение, моля, да ни потърсите за допълнителна информация.

 

 

Онлайн материали:

Видео от всички лекции и необходимите за тях материали, ще бъда качени в секция “Лекции” на всеки курс, след неговото започване, за да имате достъп до информацията от всяко смарт устройство.

 

Онлайн обучения:

Ако желаете да станете част от нашия курс дистанционно, получавате 20% отстъпка от цената на курса.

 

Контакти:

 • По телефона 0893022332  – Георги Колев – преподавател
 • Изпратете имейл на info@academygik.com или през страница Контакти

 

Admin bar avatar
GIK ACADEMY
Курсът ще бъде проведен от специалист в областта. С години практически и теоретичен опит. Повече информация за преподавателя ще научите при започване на курса.

5.00 средна оценка от 1 оценил

5 - Звезди
100%
4 - Звезди
0%
3 - Звезди
0%
2 - Звезди
0%
1 - Звезди
0%

Оценка

 • ma6inist@abv.bg

  Курс по 3Д принтиииране

  Изключотелно доволен съм от практическата част на курса.
150.00 лв