3D моделиране със SketchUP

Admin bar avatar
GIK ACADEMY
3Д Принтиране, Уеб разработки и дизайн
200.00 лв
3D моделиране
  • 5 курсанти
  • 2 урока
  • 0 въпроса
  • 10 week
5 курсанти

3D моделиране със SketchUP

Целта на обучението по 3D моделиране е да запознае проектантите с най-ефективните методи за триизмерно проектиране и визуализация, както и различните инструменти, използвани в програмата. По време на курса ще бъдат разработени 3D прототипи на прости конструкции, с огромно внимание към детайла.

Умения, които ще бъдат придобити:

  • Разработка на триизмерно изображение по зададена тема
  • Ефективно използване на инструментите в програмата
  • Работа с готови елементи
  • Чертане по размер

Програма на курса:

Ден 1

В първата лекция ще ви представим програмата „Sketchup” и възможностите й, а също така и възможностите, които предоставя 3D проектирането (в интериорения, екстериорения дизайн, архитектурата и други области). Освен това, ще се запознаете и с възможността за комбиниране на 3D проектирането с 3D принтиране. Ще се запознаете с програмата, в частност с ориентиране и движение в 3D пространството и принципите на работа в него (маркиране, подравняване и други), а също и с използването на: Pen, Circle, Arc, Offset и Scale.

И тъй като всичко е приложимо в практиката, ще отделим 45 минути за съвместно изграждане на проста триизмерна конструкция.

Ден 2

На второто си посещение ще изучите част от инструментите за работа със “Sketchup”, a останалото време ще бъде посветено на вече започнатия проект от предходния ден.

Ден 3

В ден 3 ще получите полезни съвети за работа с групи обекти и/или отделни компоненти, ще обърнем повече внимание на основните и най-важни инструменти. А втората половина от лекцията ще бъде посветена на практическа работа, а именно изграждане на стени, прозорци и врати.

Ден 4

На последната лекция ще отделим време за разглеждане на останалите инструменти, използвани в програмата, също така ще се запознаем как се добавят готови елементи от библиотеката на „Sketchup” и ще обърнем внимание на основните „Addon”-и работата с тях. В останалото време, ще доизградим проекта от ден 3.

 

За кого е подходящ курса по 3D моделиране:

Курсът е предназначен както за напълно начинаещи, така и за хора с известен опит, които искат да надградят познанията си по темата. Подходящ е за хора, които желаят да  повишат уменията си в сферата на триизмерното моделиране.

 

Кога започваме?

Поради извънредната ситуация в страната провеждането на обучения по SketchUP се провеждат само в индивидуална форма. Моля, потърсете ни за повече информация.

 

Онлайн материали:

Видео от всички лекции и необходимите за тях материали, ще бъда качени в секция “Лекции” на всеки курс, след неговото започване, за да имате достъп до информацията от всяко смарт устройство.

 

Онлайн обучения:

Ако желаете да станете част от нашия курс дистанционно, получавате 20% отстъпка от цената на курса.

 

Контакти:

  • По телефона 0893022332  – Георги Колев – преподавател
  • Изпратете имейл на info@academygik.com или през страница Контакти
Admin bar avatar
GIK ACADEMY
Курсът ще бъде проведен от специалист в областта. С години практически и теоретичен опит. Повече информация за преподавателя ще научите при започване на курса.

0.00 средна оценка от 0 оценили

5 - Звезди
0%
4 - Звезди
0%
3 - Звезди
0%
2 - Звезди
0%
1 - Звезди
0%
200.00 лв