Роботика за деца Петрич

Admin bar avatar
GIK ACADEMY
За деца
140.00 лв
Роботика за деца
  • 0 курсант
  • 0 урока
  • 0 въпроса
  • 10 week
0 курсант

Роботика за деца Петрич

Класът по ” роботика за деца ” e предназначен за деца от 7 до 14 години. Всеки месец ще сглобяваме различен Lego робот и ще се научим да го управляваме със средата за разработка на Лего. Класът по ” роботика за деца ” развива техническото мислене, фината моторика, логиката и работата в екип.  Всяко дете сглобява различни стъпки от инструкцията на Lego, a другите му помагат като намират липсващите части от комплекта, следят инструкцията и проверяват за грешки. Когато роботът стане готов, следват упражнения по програмиране, за да може роботът да изпълнява нашите команди.

Lego Mindstorms e един от най-добрите конструктори в сферата на роботиката. Последната му версия, EV3, става популярна в цял свят и на практика спасява Lego от финансовата криза. Роботиката, софтуера и хардуера са неотлъчни дисциплини от професиите на бъдещето и Индустрия 4.0. Роботиката обхваща множество технически науки и дисциплини като например: програмиране, конструиране, моделиране, математика, електроника, физика и др. Като логично продължение на този клас се явяват курсовете ни по Ардуино и програмиране.

 

За записване:

  • По телефона 0893022332  – Георги Колев – преподавател
  • Изпратете имейл на info@academygik.com или през страница Контакти
  • Заповядайте на , безплатен урок!

Начало:

Можете да се запишете Всеки Месец в една следните групи:

  1. Сряда и събота : Сряда 17:00-18.30 / Събота 10:00-11.30

 

Няма налични лекции. Онлайн материалите ще бъдат добавени при започване на курса!
Admin bar avatar
GIK ACADEMY
Курсът ще бъде проведен от специалист в областта. С години практически и теоретичен опит. Повече информация за преподавателя ще научите при започване на курса.

0.00 средна оценка от 0 оценили

5 - Звезди
0%
4 - Звезди
0%
3 - Звезди
0%
2 - Звезди
0%
1 - Звезди
0%
140.00 лв