Роботика с аrduino

Admin bar avatar
GIK ACADEMY
За деца, Инженеринг
150.00 лв
роботика с аrduino
  • 2 курсанти
  • 0 урока
  • 0 въпроса
  • 10 week
2 курсанти

Роботика с аrduino

Курс роботика с аrduino: Ардуино е страхотен микроконтролер, който ви позволява да правите невероятни електронни проекти с множество сензори, двигатели и актуатори. Например, посредством  Ардуино можете да управлявате робот, да мерите температура, влажност, въглероден диоксид, както и да управлявате различни релета, осветителни тела, електроуреди. В този курс ще сглобим частите на един Ардуино робот. Ще добавим Ардуино микроконтролер и ще се научим да го програмираме. В края на курса ще управляваме робота с андроид телефон. Робота представлява Ардуино танк с вериги. При желание от Ваша страна можете да закупите направения от Вас робот на цена от 100 лв., след приключване на курса.

За кого е подходящ курса:

Курсът е предназначен както за напълно начинаещи, така и за хора с известен опит, които искат да надградят познанията си по темата. Подходящ е за хора, които желаят да  повишат уменията си в сферата на роботиката и автоматизацията.

Кога започваме?

Поради извънредната обстановка в страната провеждането на обучения по Роботика с Arduino се провеждат само в индивидуална форма. Моля, потърсете ни за повече информация.

Онлайн материали:

Видео от всички лекции и необходимите за тях материали, ще бъда качени в секция “Лекции” на всеки курс, след неговото започване, за да имате достъп до информацията от всяко смарт устройство.

Онлайн обучения:

Ако желаете да станете част от нашия курс дистанционно, получавате 20% отстъпка от цената на курса.

Контакти:

  • По телефона 0893022332  – Георги Колев – преподавател
  • Изпратете имейл на info@academygik.com или през страница Контакти
Няма налични лекции. Онлайн материалите ще бъдат добавени при започване на курса!
Admin bar avatar
GIK ACADEMY
Курсът ще бъде проведен от специалист в областта. С години практически и теоретичен опит. Повече информация за преподавателя ще научите при започване на курса.

0.00 средна оценка от 0 оценили

5 - Звезди
0%
4 - Звезди
0%
3 - Звезди
0%
2 - Звезди
0%
1 - Звезди
0%
150.00 лв