3Д принтиране

3Д принтиране

Какво е 3D Принтиране ?

3д принтиране

3д принтиране е процес по физическо създаване на дигитален триизмерен обект.

Как се работи с 3D принтер?

Задавате проектиран от вас файл, който бихте искали да принтирате, а принтерът, разтопявайки пластмасата, я нанася слой по слой, изграждайки вашия обект.

3D ПРИНТИРАНЕ

3D МОДЕЛИРАНЕ

3д принтиране

3D Принтиране

3д принтиране е процес на производство на елементи, който създава физически обект от цифров дизайн. Има различни технологии за 3D принтиране, както и материали, с които можете да печатате, но всички се основават на единен принцип: цифровият модел се превръща в солиден, триизмерен, физически обект чрез добавяне на слой по слой материал.

3D Моделиране

Изработка на вашия проект по подходящ начин за неговото 3D отпечатване или клиентска визуализация. 3D моделирането заема все по-важна част във всеки един процес, независимо дали става въпрос за интериорен, екстериорен дизайн, моделиране на механичен елемент или просто желана от вас домашна или офис декорация.

Курс по 3D принтиране:

В този курс ще научите как да работите с 3D принтер, как да намирате и работите с милиони безплатни модели в Интернет. Останалото време от курса ще отделим на принтиране. Ще ви запознаем с тънкостите и добрите практики за 3D принтиране, различните материали и изискванията към тях, както и необходимите настройки и методи за съхранение и почистване на вашия принтер.

За кого е подходящ курса по 3D принтиране:

Курсът е предназначен както за напълно начинаещи, така и за хора с известен опит, които искат да надградят познанията си по темата. Подходящ е за хора, които желаят да повишат уменията си за работа с 3D принтер.

Добавена стойност

При завършен курс по ” 3D Принтиране “, предлагаме ваучер за 20% отстъпка в магазин за 3D принтери и консумативи: https://factory3d.bg/