Програмиране

програмиране

Mysql

Научете тайните на базите данни с д-р. инж. Цветелина Иванова водещ програмист на релационни бази данни.

php

Изучете изкуството на PHP програмирането с Георги Колев основател на студио за дизайн и уеб разработка GIK DESIGN

android

Програмиране за андройд водено от сертифициран от Google преподавател.

html

Станете УЕБ Програмист с курсът ни по HTML програмиране воден от Георги Колев основател на студио за дизайн и уеб разработка GIK DESIGN

MY SQL

В курсът по бази данни с MY SQL ще научите логиката на базите данни и начинът по който те функциунират преподавателката Цвети Иванова е структурирала и поддържала базите данни на водещи компании като Microsoft и други водещи български компании.

Java програмиране за Android

Курсът ни по “Програмиране за Андроид” е воден от Лилиан Колева, която е сертифицирана от Google. Ще научите основите на програмирането за Андроид и по време на курса ще създадете своето първо мобилно приложение.

PHP

PHP е един от най-добре познатите и най-често използвани езици в уеб програмирането даващ възможност за множество функционалности и ефекти на всеки един уеб сайт. Лектор в този курс ще бъде Георги Колев основател на академията и на GIK DESIGN студио което има множество изградени уеб сайтове.

HTML

HTML e езикът за програмиране котйто трябва да знаете за изграждането на един модерен и добре изглеждащ уеб сайт използва се в платформи като WordPress Jumla и всеки един уебсайт в интернет пространството. Лектор в този курс ще бъде инж. Георги Колев създател на академията и на GIK DESIGN студио което има множество изградени уеб сайтове.