Маркетинг

Маркетинг

На какво бихме могли да ви научим?

Защо маркетолозите са толкова търсени в съвременния бизнес?

Имейл маркетинг е форма на директен маркетинг, при която електронната поща се използва като средство за изпращане на рекламни послания до определена целева група от потребители. Към изпращаните електронни писма могат да се прикрепят файлове с активни препратки, визуални изображения и мултимедия.Чрез този вид маркетинг компаниите се стремят да поддържат близки контакти с клиентите си и да затвърждават доверието им към себе си. Според честотата на провеждане, кампаниите биват ежедневни, седмични и месечни.

Първият маркетинг имейл бил изпратен през 1978 г.

Google ADS е най-разпространеният метод за реклама на уеб сайт. Според определения бюджет можете да достигнете до огромен брой клиенти, да определите ключови думи и аудитория.

Google Display Network е нов вид кампания, която набира огромна популярност. Всички сме виждали тези “досадни реклами”, които изскачат по сайтове, онлайн платформи за клипове и дори на собствения ви смартфон.

Всеки от вас е чувал за Facebook, дори смятаме, че всеки от вас има такъв. Поради тази причина, Facebook е едно от най-логичните места, за провеждане на рекламна кампания, която, разбира се, има своите специфики и тънкости. Научете се как да се възползвате от най-голямата социална мрежа.

SEO (или оптимизация на търсачките), е процесът на извършване на промени в дизайна и съдържанието на уебсайта Ви, с цел спомагане на появата му в търсачките. Чрез оптимизирането му, можете да увеличите видимостта и популярността на сайта си за постигане на по-добри резултати, привличане на повече и по-подходящи клиенти .