Дизайн

Дизайн

Основи на дизайна

Всеки дизайнер трябва да положи основите на своите знания. В този курс ще се запознаем с композиция, типография, цветознание, пиктограми и всичко необходимо за ваши професионален старт като графични дизайнери.

Основи на дизайна

Дизайн на Онлайн магазини

В този курс ще създадем напълно функционален и конкурентен онлайн магазин, изграден на най-популярната платформа в интернет WordPress. Woocommerce има повече от 2 милиона активни сайта в интернет, които нарастват с всеки изминал момент. Ще обърнем внимание на потребителското мислене и логика, както и на UI и UX.  За курса не са необходими предварителни умения по програмиране.

Дизайн на уеб сайт

Открийте тайните на най-използвания CMS, a именно WORDPRESS. Ще ви научим как да създадете свой собствен сайт, ориентиран към потребителите ви. UX – user experience (потребителско преживяване). За курса не са необходими предварителни умения по програмиране.

Уеб дизайн и разработка с "WordPress"
Онлайн маркетинг с Photoshop

Онлайн маркетинг с Photoshop

Курсът по “Дигитален маркетинг с Photoshop”  е подходящ за хора, които „прохождат“ в сферата на графичния и дигитален дизайн. Целта му е да запознае курсантите с интерфейса, инструментите, ефектите му, направата на банери, бюлетини, нюзлетъри, както и всичко необходимо за развитието на една маркетингова кампания.

3D моделиране с "Google SketchUp"

Целта на обучението е да запознае проектантите с най-ефективните методи за триизмерно проектиране и визуализация, както и различните инструменти, използвани в програмата. По време на курса ще бъдат разработени 3D прототипи на прости конструкции, с огромно внимание към детайла.

3D моделиране
Motion Design with After Effects

Motion Design with "After Effect"

В този курс ще ви запознаем с начина на работа на Adobe After Effect, който е един от най-мощните и най-често използваните софтуери за Motion Design. Курсът е подходящ за начинаещи дизайнери, които искат да се развиват в сферата на анимирането и видеообработката.